Nakup preko naše spletne trgovine

Za nakup v spletni trgovini Nebesa za kolesa registracija ni potrebna.

Pred nakupovanjem se prijavite v spletno trgovino, tako kot je opisano zgoraj. Po uspešni prijavi lahko nakup opravite v štirih korakih:

1.) Izbrani artikle dodajte v košarico.

2.) Izberite način dostave.

3.) Izberite način plačila.

4.) Še enkrat preglejte naročila in ga oddajte.

Po oddaji naročila, boste na vaš e-mail prejeli poročilo o vašem naročilu.

V spletni trgovini Nebesa za kolesa vam omogočamo plačilo:

- s kartico Eurocard, Mastercard, Visa in Maestro,

- nakazilom na račun podjetja po izdanem predračunu,

- z gotovino ob prevzemu blaga (plačilo po povzetju).

V primeru plačila po povzetju boste naročeno blago plačali dostavljalcu blaga ob prevzemu.

V primeru bančnega nakazila pa boste po elektronski pošti prejeli predračun za plačilo. Blago bomo odpremili po prejemu potrdila o plačilu ali po dospetju sredstev na naš račun.

Če artikel ali vsebino že poznate oz. točno veste, kaj želite, lahko za hiter dostop uporabite iskalnik na vrhu strani. V iskalno polje vpišete ime ali del imena artikla oz. vsebino in sistem vam bo ponudil vse zadetke, ki vsebujejo vaš iskalni niz. Tako boste najhitreje našli tisto, kar iščete.

Običajni dobavni rok za vse artikle na zalogi je 2–3 delovne dni od izvedbe naročila, oziroma 2–3 delovne dni od izvedbe plačila v primeru plačila po predračunu. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo.

 

Dostavo za spletno trgovino Kolesa za nebesa opravlja Pošta Slovenije in DPD Slovenija. Naročila nad 50 EUR brezplačna. Stroški dostave za naročila nižja od 80 EUR znašajo 5,90 EUR in so enotni za celo Slovenijo.

Od nakupa lahko kot potrošnik odstopite kadarkoli v roku 14 dni po nakupu tako, da nam pisno sporočite odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@kolesazanebesa.si ali preko navadne pošte. Obrazec za odstop od pogodbe je na voljo s klikom na ikono. 

 

Blago nam morate vrniti nemudoma, najkasneje pa v 14 dneh po pisnem sporočilu o odstopu od nakupa. Izdelki naj bodo nerabljeni, v originalni embalaži in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila.

 

Opozorilo: Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

 

Celotno kupnino (kupnino s stroški dostave) vam bomo vrnili najkasneje v 14 dneh po pisnem odstopu od pogodbe oziroma po prejemu vrnjenega blaga. Stroške vračila blaga krije potrošnik.

Podpora strankam

Za več informacij nas pokličite.

Pošljite sporočilo

Imate težavo? Pošljite sporočilo!